shot me out of the sky: Chapter 18

Harry frågade om jag ville sova över, självklart sa jag ja. Vi gick upp till hans rum han tog av sig byxerna och tröjan. Sen slängde en av hans tröjor på mig, jag tvingade honom att vända sig om sen satte jag på den. Vi kröp ner i sängen vi låg och pratade ett tag sen kysste han mig godnatt. Jag somnade med ett leende på läpparna i hand armar.

Vanessas perspektiv:

Det var helt tyst i taxin på vägen hem, alla satt och tänkte på kvällen. Helt plötsligt vibrerar min telefon och jag hoppar till.  Jag har fått ett sms ifrån ett okänt nummer.
" Hey, I just met you and this is crazy but heres my number, so call me, maybe? I got your number from Emelie and now you have mine:)xx Niall"
Jag kan inte fatta att jag har Niall Horans nummer, jag skickar ett sms till Emelie och säger tack. Men hur ska jag svara?  Ska jag svara ens? Jag bestämde mig för att svara.
"Hey, thank Danielle for a great party and thank you for the siging:)xVanessa"
Jag ler som ett fån när jag skickar iväg smset.
- Vem messar du med? frågar Ella.
- Niall, säger jag och ler ännu mer.
-ooooh, halvskriker dom och skrattar. Jag ler och blir generad.
Det blir tyst igen och jag kollar ut genom fönstret.

Ellas perspektiv:

Efter att Vanessa har erkänt att hon messar med Niall så blir det tyst igen, det är inte förrän vi står i hissen som jag säger
-  Sorry för att jag är så osocial, men jag är verkligen jättetrött. Vi får prata om allt imorgon istället.
- Yes, jag med, instämmer Vanessa.
Nathalie nickar gäspande.
-Aa, håller med, gonatt.
- Gonatt älsklingar tack för att ni finns ropar jag innan jag går in i "mitt" badrum. Där inne så duschar jag, borstar tänderna, tar bort sminket och smörjer in ansiktet. När jag sätter på mina sovkläder, det vill säga en rosa magtröja och ett par turkosa shorts så tänker jag på vad Zayn egentligen hade tänkt fråga mig precis innan vi blev avbrytna. Jag suckar för mig själv när jag släcker den sista lampan. Den här sommaren kommer bli underbar! är det sista jag tänker innan jag somnar.

Vanessas perspektiv:

Jag vaknar först av alla nästa morgon och bestämmer mig för at baka scones. Jag orkar inte byta om så jag har fortfarande på mig den lite för stora tröjan jag fått av Ella på min födelsedag för väldigt länge sen med alla mina idoler på, självklart var one direction med. När jag hållt på i en kvart så kommer Nathalie in i köket. Vi börjar prata om gårdagen och tillslut frågar jag värför Louis varit så sur efter promenaden igår.
- Eehm, nej det var inget. svarade hon osäkert.
Jag förstod att det inte var hela sanningen men släppte det när jag såg att hon inte ville prata om det. Vi börjar istället prata om Harry och Emelie, vi hade nämnligen hört att hon sov över igår.

Vi har bestämt oss för att ha mys dag och sitter och bestämmer film när Ella kommer in nyvaken. Eftersom vi ätit upp alla sconsen och kl snart är 1 så beställer vi pizza. Sen sätter vi på shutter island med Leonardo Dicaprio.

Nialls perspektiv:

At breakfeast table we decided we were going to ask the girls if they wanted to hang out today.
- I can text Vanessa and tell them were coming. I said and picked up my phone.
- No, wait, let's suprise them! Said Louis who seemed happier today.
We drove to their apartment and Emelie knew which floor they lived on.
We rang the bell and waited, I was really excited to see vanessa again.
Ellas perspektiv:
Vi satt och kollade på Shutter Island och det var scenen när Leo var i "fängelset". Jag hatar verkligen scenen när han blir attackerad för jag blir så rädd. Jag ställde mig upp och gick på toan för att slippa se den scenen.

Vanessas perspektiv:

Det ringde på dörren så jag  gick för att öppna. Jag tog pengarna som låg på köksbordet så jag skulle kunna betala pizzakillen. Samtidigt som jag öppnade dörren sjöng jag på moments som jag hade haft på huvudet hela dagen.
"- Don't wanna be without you, my judgement..." Jag kollade upp och såg one direction+ Emelie och Danielle stå i dörren.
"- Clouded" sjöng Niall och gick in med dom andra följandes efter.

Ellas perspektiv:

Jag hörde dörrklockan så jag gick in i vardagsrummet eftersom jag faktiskt var ganska hungrig. När jag kommer in i vardagsrummet ser jag att det absolut inte var pizzakillen som stod i dörren och fick panik. Jag kollade ner på mina kläder och ser att jag bara har en magtröja och ett par mjukisshorts på mig. Jag srang in på rummet och sminkade mig och började leta efter något att sätta på mig.


Nathalies perspektiv:

Det ringde på dörren och jag pausade filmen medans Vanessa gick för att öppna. Jag tog upp min mobil och kollade twitter, jag gick direkt in på mina mentions och min blick fastnade på en bild. Det var jag och Louis igår på bron, våra läppar var en millimeter ifrån varandra. Sen såg jag kommentarerna och det var bara hat. " Louis has a new girlfriend? Why would he choose her, she's so ugly" och " stay away from him you fat bitch or else.." var några utan kommentarerna. Jag kunde hålla mig utan började genast snyfta, jag visste att jag inte borde ta åt mig och att dom bara var avundsjuka men jag tog ändå åt mig. Jag ärkte inte ens att Vanessa hade komit tillbaka men kände helt plötsligt en hand på min axel. jag ryckte till och vände mig om och såg Louis som titade ledset på mig. Han fick inte se mig gråta! tänkte jag och slängde mobilen på soffan och sprang in på mitt rum.

Louis perspektiv:

I hugged Vanessa fast and went into the livingroom to see Nathalie standing there with her back towards me. I walked up to her to say hello when I saw she was holding her phone. I could see the photo and all the comments, I love my fans but what they were saying was just mean. I put my hand on her shoulder and she turned around. I could see she that she was about to start crying. When she saw it was me, she threw the phone and ran into a room. I ran after her knowing it was all my fault she was crying. when I came into the room she was sitting on the floor crying. She tried to wipe away her tears but started crying again. I sat down next to her and put my arms around her not knowing what to say.

Vanessas perspektiv:

När jag kommer in i vardagsrummet igen ser jag Nathalie springa gråtandes in på hennes rum och Louis strax efter .
- what happend? frågade jag Zayn som redan var i vardagsrummet men han ryckte på axlarna för att visa att han inte visste. Jag gick fram till hennes telefon och såg en bild på henne och Louis som nästan kysstes.
- Ooh, that's not good, säger Niall som nu står bakom mig och kollar på bilden.
Jag går ut ifrån bilden och då ser jag det, alla hemska kommentarer. Jag blir självklart riktigt sur men också orolig för Nathalie. Jag går till hennes rum för att se hur det var med henne och dörren stod på glänt. Hon satt på golvet och grät i Louis armar. Jag bestämde mig för att inte störa även om jag egentligen bara ville springa fram och krama henne. Jag gick ut til vardagsrummet igen där alla satt tysta i soffan. Vad skulle vi göra?


Inte riktigt lika bra son orginalet men det får duga!! Bilder kommer i nästa inlägg för dom är på mobilen. Aja, hoppas ni gillar det och kommentera!!! 5 kommetarer för nästa kapitel.

puss// felizia och wendela<3

Blääää!!

Vi hade skrivit ett jätte långt kapitel men hela försvann...
Vi ska försöka fixa det!


Shot Me Out of the sky: chapter 17





Emilies perspektiv:

När hans händer rörde min hud gick det en stöt genom hela kroppen, han knöt bikinin försiktig. När han var klar vände jag mig om så hans ansikte bara hamnade några millimeter från mitt. Hans ögon gjorde mina ben knäsvaga hela han var så vacker. Han flyttade sitt huvud närmre och närmre.


När hans läppar nuddade mina trodde höll jag på att dö, tänka att självaste Harry Styles kysser mig. Helt plötsligt blir vi avbrutna av att Louis skriker.
- Nothing! Okey!
Han flyttar sig ifrån mig och kollar ner jag kollar också ner, där ser vi hur Louis går surt ut till altan. Va hände? Tänkte jag. Jag kollar på Harry lite i smyg han ser att jag kollar. Han kollar ner vi mig och som förut gör hans ögon mig knäsvag, han tar min hand och drar mig närmre. Jag lutade mig mot hans bröstkorg och andas in hans doft. Han sätter sin hand under mitt huvud och tar upp det och kysser mig.
- The food is done! Skriker Ella.
Han avslutar kyssen och tar min hand sen går vi ner.
- Where did you go? Frågade Liam när vi kom ner.
- We just talked svarade Harry med ett leende på läpparna. Han släpper min hand och går sättet sig, han gav mig en busig blick jag började fnittra lite tyst.
Den ända som hörde var Danielle hon kollar lite frågande på mig. " Later" viskade jag. Sen satte jag mig ner och började äta.

Vanessas perspektiv:

Ella hade lagt jätte god mat när vi hade suttit och ättit i typ 10 minuter kom Louis in i köket. Han såg väldigt sur ut han tog mat ock satte sig vid Nathalie. Hon såg väldigt förvirrad ut men kollade oroligt på Louis. Vi åt, pratade, skrattade och Louis och Zayn såg lite gladare men deras leenden nådde inte ögonen.
När klockan närmade sig kl 1 på natten så tyckte vi att det var dags att gå hem.

Louis perspektiv:

We hugged them all goodbye and when it was Nathalies turn I paniced. What if she didn't like Me in that way, But I have to give it a chance. The hug was a bit longer than the others and I didn't want to let go. I whispered in her ear.
- Heres my number. And then put the piece of paper in her bag.


Natahlies perspektiv:

-Heres my number viskade han.
Sen la han en bit papper i min väska.
Jag släppte honom och gav han stort leende, vi öppnade dörren och gick. Det kändes som jag hade tusen fjärilar i magen.

Emilies perspektiv:

Harry frågade om jag ville sova över, självklart sa jag ja. Vi gick upp till hans rum han tog av sig byxerna och tröjan. Sen slängde en av hans tröjor på mig, jag tvingade honom att vända sig om sen satte jag på den. Vi kröp ner i sängen vi låg och pratade ett tag sen kysste han mig godnatt. Jag somnade med ett leende på läpparna i hand armar.



Shot Me out of the sky: chapter 16

-oh fuck! Utbrast han.
Han tog min hand och började springa, jag visste inte vart vi var på väg men vi sprang.


Ellas perspektiv:

När Niall lämnar rummet så blir det lite pinsam tystnad. Jag kollade ner och började hacka grönsaker igen. Men allt jag kunde tänka på var zayns vackra bruna ögon och hans leende som fick mitt hjärta att hoppa över ett slag.

Efter ett tag av tyst hackande så tar jag modet och kollar upp på zayn som snabbt kollar bort. Hade han kollat på mig? Nej han hade säkert bara drömt sig bort.

- Ehm Ella, i know we just met and all but can i... Would you like to. Han kollade generat ner på skorna och mumlade fram meningen men blev avbruten av att dörren smälldes igen.
Zayn kollade upp på mig och såg lite besviken ut innan han gick ut ifrån köket emot dörren. Jag följde efter och såg Nathalie och Louis stå i dörren och flåsa. Nathalie såg faktiskt lite rädd ut och jag tror Louis var lite sur.

Louis perspektiv:

I can't believe this just happend, I mean I don't usually kiss strangers. But Nathalie was different, it feels like i have known her for years. Did the paparazzi have to come at that second? Now it's gonna be everywhere and I could see that Nathalie got scared. I really hope this didn't ruin it, because i want to get to know her better.

Nathalies perspektiv:

Vi sprang runt i London, jag tror inte ens Louis visste vart vi var på väg. Men där sprang vi hand i hand med paparazzi bakom oss. Helt plötsligt känner jag en hand ta tag i min jacka. Jag kollar bak och ser att en av killarna med kamera har kommit i kapp och försöker stoppa oss. Louis kollar på mig och drar ner mig i en gränd. Vi satt där och såg killarna fortsätta springa, jag kollade på Louis och han mimade " I'm sorry" innan han ställde sig upp och gick ut ifrån gränden. Jag följde efter och märkte att vi var på samma gata som Danielle bor på. Vi gick den sista biten till Danielles lägenhet i tystnad. När vi kom in i lägenheten kom Zayn ut från köket med Ella bakom sig, han såg väldigt frustrerad ut. Ella såg bara förvirrad ut jag kollade på henne, och höll nästan på att skratt men höll det inne för Zayn och Louis såg så sura ut. Jag började knyta av mig skorna när Liam kom till hallen jag reste mig upp och då insåg jag att han bara hade badbyxor på sig. Omg skrek jag inombords jag kollade mot Ella och mimade shit, hon gav mig en blick som betyde jag vet. Han frågade vad som hade hänt. Jag kollade mot Louis och skulle förklara.
- Nothing! Okey?! Sa han surt och gick där ifrån. Alla kollade på mig jag ryckte på axlarna och gick sakta därifrån varför var han sur? Tänkte jag för mig själv tyckte han det var ett misstag? För det tyckte inte jag...

Emilies perspektiv:

När hans händer rörde min hud gick det en stöt genom hela kroppen, han knöt bikinin försiktig. När han var klar vände jag mig om så hans ansikte bara hamnade några millimeter från mitt. Hans ögon gjorde mina ben knäsvaga hela han var så vacker. Han flyttade sitt huvud närmre och närmre.



Kommentera!

Det skulle var jätte snällt av er att kommentera så mycket ni kan. Vi blir så glad av kommentarer! Tack för att ni läser.<3/ Matilda, Felizia och Wendela


Shot Me out of the sky: chapter 15

Hans ögon glittrar när han svarar
-I would love to! med samma busiga leende.


Nathalie perspektiv:
Förut: Well, like I said before, your a lucky girl.

Jag blev jätte generad och kollade ner på mina skor, samtidigt som jag log jätte stort. Han hade fortfarande armen runt mina axlar och lede mig till kanten av bron. Känslan av hans hud på min gav mig fjärilar i magen, jag är världens lyckligaste tjej tänkte jag. Jag kollad upp på honom han stog och kollade ut över London. Jag fick en väldig lust han känna på hans hår det var perfekt gjort. Efter ett tag märkte han att jag kollade på honom han vände sitt huvud, och kollade rakt in i mina ögon. Han hade blå grön ögon som var underbara. Han flyttade sitt huvud sakta mot mitt men släppte aldrig ögonkontakten. När hans läppar var några centimeter från mina. Så hörde vi några klick och det blixtrade till. Han vände huvudet där stog några killar med kameror.
- Oh fuck! Utbrast han.
Han tog min hand och började springa, jag visste inte vart vi var på väg men sprang.


Shot me Out Of The Sky: Chapter 14

Ellas perspektiv:

- Oh, it smells really good, I am hungry, when is it done?
Jag bryter ögonkontakten och tittar generat ner på golvet. Niall tycker att min mat luktar gott! Jag känner att jag aldrig vill att den här kvällen ska ta slut.
- Ehm, it´s chicken wook, I think its half an hour left.
- Perfect! säger han obekymrat och traskar ut till poolen.


Vanessas perspektiv:

Alla gick och bytte om jag blev klar först så jag gick ut och satte mig i jacuzzi. Efter ett tag kom Niall ut i ett par blå badbyxor han var så snygg jag kom på mig själv att jag stirrade, jag kollade snabbt bort. Han hoppade i och vi började snack han var så underbar han berättade om sig själv och ställde frågor till mig om mitt liv i sverige.
När jag precis skulle berätta om min skola kom Liam och Danielle ut från huset med armarna runt varandra. Dom är så söta tillsammans sa jag till mig själv tyst, men inte tyst nog för Niall kollade på mig och sa.
-What? han såg ut som ett frågetecken.
-No nothing sa jag snabbt.
Han kollade på mig lite snabbt sen sa han.
-I am hungry! sen reste han sig och sprang in i huset.
Alla tre kollade på honom sen sa Liam.
-Yeah so by the way thats Niall!
Jag började skratta det slutade med att alla börjde skratta. Efter någon minut kom Niall ut springande.
-It`s chicken wook skrek han och slickade sig om läpparna.
Vi som hade slutat skratta började igen han kollade konstigt på oss, sen började han skratta fast han hade ingen anning vad han skrattde åt.

Emelies perspektiv:

Jag stannade till och kollar på honom han hade bara på sig sina byxor, han hade presic tagit av sig sin tröja för den höll han i handen.Jag bytte snabbt om och tänkte Gud va snygga han är!  precis innan han tittar upp i spegeln, han möter min blick jag blev jätte röd i ansiktet och kollade ner på mina fötter.
-Sssorryy stammade jag fram.
-No it`s okey sa han och log sitt underbara lende, han vände sig om.
Jag kollade upp från mina skor in ihans underbara gröna ögon.
-I like your bikini sa han och log busigt.
- Haha thank you, but can you help me tie my top?
Hans ögon glittrar när han svarar
- I would love to! med samma busiga leende.






Shot me out of the Sky: Chapter 13

Emelies perspektiv:

Jag går upp för den stora trappan som leder till övervåningen och tänker på att det var en ovanligt lyckad kväll, trots att jag är bästis med Danielle har jag aldrig träffat Louis, Niall, Zayn och Harry. Liam har jag ju såklart träffat och jag har blivit ett stort fan. När jag kommer upp så går till Danielles rum för att leta upp min bikini som jag glömde när jag var här förra gången. Jag hittar den och börjar byta om. Precis innan jag ska stänga till dörren så ser jag Harry i badrummet som också är på väg att byta om...


  Nathalies perspektiv:

När vi går bredvid London Eye så tänker jag plötsligt på hur lätt han är att prata med, vi har varit ute en halvtimme och det har aldrig varit tyst. Fast haha, jag går ju faktiskt med Louis Tomlinson, tänker jag och ler för mig själv. Pinsamt nog ser han det och frågar självklart
- Why are you smiling? säger han glatt.
-  I am walking you! This is a dream come true for me! You really know how to make a girl happy! säger jag generat.
Han ler stort och lägger armen om mig.
- Well, like i said before, you are a lucky girl.

Ellas perspektiv: 

 Det var väldigt mysigt att stå där i köket och hacka grönsaker med Zayn.
- So way did you offer to cook? säger han medans han går från kylsskåpet, där han hämtade lök.
- I like to and I actually promised Danielle to, she ate my food once and liked it very much so she said I had to cook on her party. Säger jag och sträcker mig efter kniven. Då händer det. Precis då ska han också hacka, våra händer möts och jag tittar rakt in i hans ögon. Hans stora bruna ögon tittar tillbaka och det känns som vi står flera timmar och bara tittar på varandra, våra händer ligger på varandras. Men lika hastigt som det hände försvinner det. Niall kommer nämligen in i bara badbyxor och säger ogenerat
- Oh, it smells really good, I am hungry, when is it done?
Jag bryter ögonkontakten och tittar generat ner på golvet. Niall tycker att min mat luktar gott! Jag känner att jag aldrig vill att den här kvällen ska ta slut.
- Ehm, it´s chicken wook, I think its half an hour left.
- Perfect! säger han obekymrat och traskar ut till poolen.


Fortsätt kommentera så fortsätter vi skriva!<3 / Wendela & Matilda

Shot me out of the sky: Chapter 12

Jag har nämligen ett ganska stort ärr på höften efter en motorcykelolycka för ett år sedan.
-I´ll help you! sa Zayn.
- Aaw, thats very sweet of you but its not necessary... Jag kände att jag blev generad bara för att Han erbjöd sig.
- No ,it´s totally ok for me, but if you dont want me to, I can do something else. När han svarade tittade han ner på sina skor .
- No, of course I want you to help me! I just didn´t want to force you to do it.

Nathalies perspektiv:

Jag log för mig själv när vi gick ifrån de andra, De verkade som Ella och Zayn kom överens väldigt bra och Vanessa och Niall hade verkligen klickat, henne hade jag inte pratat med på hela kvällen. Men själv var jag absolut inte avundsjuk, jag skulle ju gå på promenad med Louis! Jag slutade tänka på de andra och fokuserade på honom medans vi satte på oss skorna, jag struntade i att ta på mig jacka, jag ville komma ut så fort som möjligt.
- Are you sure it´s going to be alright to go outside, I mean with the fans? Frågade jag medans ytterdörren slog igen bakom oss.
- Yes , every one thinks that we´re still at home, but enough about that, tell me something about you. Sa han med ett väldigt gulligt leende.

Vanessas perspektiv:

Efter att Nathalie hade gått ut med Louis och Ella smitit in i köket med Zayn så var det bara jag, Emelie, Elin, Danielle, Liam, Harry och Niall kvar. De andra gästerna hade faktiskt redan åkt hem. Jag var överlycklig över att jag äntligen skulle få använda min nya bikini, det ligger alltid i min väska trots att Nathalie och Ella retar mig. Haha, In your face, tänker jag på skoj när jag går in på toaletten för att byta om, jag skulle få se Niall och Harry utan tröja LIVE.

Emelies perspektiv *:
Emelie är ju från england men för att underlätta för oss så skriver vi hennes tankar på svenska.

Jag går upp för den stora trappan som leder till övervåningen och tänker på att det var en ovanligt lyckad kväll, trots att jag är bästis med Danielle har jag aldrig träffat Louis, Niall, Zayn och Harry. Liam har jag ju såklart träffat och jag har blivit ett stort fan. När jag kommer upp så går till Danielles rum för att leta upp min bikini som jag glömde när jag var här förra gången. Jag hittar den och börjar byta om. Precis innan jag ska stänga till dörren så ser jag Harry i badrummet som också är på väg att byta om...

Jag veeet, typ inget händer men håll ut snart blir det spännande ;) 3 kommentarer så kommer det en ny del imorrn!

Shot Me out of the sky: Chapter 11

Han lägger sin arm om mig och säger:
-Its ok, it was nice when you laid on me. Säger han med ett generat leende.
---------------------------------------------------------------------------------

Nathalies perspektiv:

När filmen är slut sitter alla och pratar när Harry ropar
- Lets go to the jacuzzi!
Oh no, jag vill inte visa mig i bikini första gången jag träffar mina idoler. Tänker jag och svara snabbt
- Yeah but I dont have a bikini with me...
- Its ok, i dont feel like swim either, you wanna take a walk? Frågar Louis.
- I would love to! Säger jag och ler stort. Jag fattar inte att Louis vill gå på promenad med mig!

Ellas perspektiv:

- Well, I can cook. Sa jag snabbt så fort jag hörde ordet jacuzzi nämnas. Jag har aldrig gillat att gå runt i bikini. Jag har nämligen ett ganska stort ärr på höften efter en motorcykelolycka för två år sedan.
-I'll help you! Sa zayn


Shot me out of the Sky: Chapter 10

I min förvåning hoppade jag några meter back och krockade rakt in i Harry Styles.Jag skrek igen och försökte lugna ner mig. I ögonvrån ser jag Ella komma springande.



Vanessas perspektiv:

Jag ser Ella komma fram till Nathalie, hjälpa henne upp och börja prata med Louis och Harry. Själv står jag där och gapar. Jag menar One Direction var i rummet. Jag kunde inte släppa dom med blicken när jag hör någon bredvid mig.
- Hey, do you mind if I sang the last part with you?
OH, Fuck. Det är Niall Horan!!! Jag kan inte göra något annat än att ge honom micken. Jag var helt chockad.

Ellas perspektiv:

När jag springer fram till Vanessa har jag ingen aning om vad jag ska göra, jag hjälper henne upp och presenterar mig för Louis och Harry.
- Hey, sorry about that, we´re big fans and I think she got a bit surprised...

Nathalies perspektiv:

- Haha, I actually thought so... I´m the one who should be sorry, You ok, babe? Louis tittade nyfiket på mig.
- Ofc, I´m fine, I mean I´m talking to you?!
- Haha, yeah you´re a lucky girl. How about I make it up to you in someway?
- That would be great, can I get your autograph?
-Absolutely, lets go to the sofa, there´s a table over there.
Vi går till soffbordet och jag får min autograf. Sedan sätter vi oss i soffan och börjar prata.

Vanessas perspektiv:

När vi hade sjungit klart går vi och sätter oss i soffan bredvid Nathalie och Louis, Danielle sa att det var dags att sätta på en ny film.
- Wow, you´re good at singing! Säger Niall.
- Haha, you´re the one to talk, I think you´re amazing!

Ellas perspektiv:

Jag ser Nathalie sitta i soffan med Louis och Vanessa med Niall och känner att det blev en lyckad kväll.
Jag sätter mig på en tom kant på soffan bredvid Liam.
- You said that they weren´t gonna come?! säger jag och tittar på honom anklagande.
- Haha, you liar, why did you tell her that? Zayn har tydligen satt sig ner bredvid och tittar roat på mig.
- Cause otherwise you would freak out and not dare to come. Liam svarar lika roat som Zayn.
Jag tror att jag fortfarande inte har fattat att Zayn Malik har satt sig bredvid mig för jag svarar:
- Maybe, but then I would dress nicer!
- I think you look good, now too! säger Zayn och tittar mig i ögonen.
- Me too, säger Liam innan han går för att sätta sig med Danielle.
Jag tror att jag kommer få en hjärtattack när han tittar mig i ögonen.
- Well thank you, säger jag generat medans Danielle sätter på nästa film som är Paranormal activity 3.

Vanesseas perspektiv:

Eftersom jag verkligen avskyr skräckfilmer så ligger jag praktiskt taget i Nialls knä efter en halvtimme utan att ha tänkt på det. Så fort jag märker det sätter jag mig upp hastigt. Han lägger sin arm om mig och säger
- It´s ok. It was nice when you laid on me. Med ett generat leende.image description



TACK!

Vi skulle bara vilja tacka Em som har gjort den underbara designen!! Den är amazayn!!

Shot me out of the Sky: Chapter 9

- Men så är det i alla fall Danielle Peazer har bjudit in oss till en filmkväll idag som börjar klockan sju, OM ni vill följa med är det nog dags att göra iorningsig...
Ellas perspektiv:
Alla springer runt som galningar för att hitta något snyggt att ha på sig, och till slut hittade vi det här: till Vanessa
till Nathalie
och själv hade jag på mig det här.

Till slut var alla klara och eftersom vi inte hittade i London ännu så bestämde vi att ta taxi, jag hade ju adressen till Danielle. När vi kom fram och knackade på dörren var klockan kvart över sju, Nathalie och Vanessa hade stressat upp sig så mycket och de ville inte missa att prata med Liam Payne för en sekund.
När Danielle öppnade såg jag på tjejerna att dom höll på att svimma, det här var för bra för att vara sant!
Vi gick in, såg den gigantiska lägenheten och alla människor som satt i soffan och tittade nyfiket på oss.

Vanessa perspektiv: OMG! Jag trodde att jag skulle svimma när jag Danielle öppnade dörren , hon var såå söt i sin rosa jumpsuit!! Ella kramde henne och presenterade oss sedan. Liam var och hämtade upp några kompisar men skulle komma lite senare. Väl inne började vi minglade och träffade tillslut ett par trevliga tjejer Elin och Emelie som vi satt bredvid under den första filmen som var Abduction. Vi satt fortfarande och dräglade över hur snygg Taylor Lautner var när Danielle sa:
I Know, Let´s compete against Liam in singstar! Who want to give it a try before he arrives?

Nathalies perspektiv:
YES! That´s a great idea! Vanessa and Ella are good at singing! Sa jag snabbt. Ella svarade: Well as long Liam isn´t here to hear it it´s OK with me! Vanessa instämde och dom gick och ställde sig framför tv:n. De andra gästerna gick ut på vardagsrummsgolvet.

Ellas perspektiv: Vanessa och jag valde Another World med One Direction såklart och började sjunga.
Jag ser Nathalie dansa loss på golvet, hon är jätteduktig och brukar alltid bli helt crazy av musiken.
Ungefär mitt i låten ser jag fem sjuktsnygga killar komma in, det vill säga Liam, Harry, Zayn, Louis och Niall.
Jag tappar luften helt och hållet och tittar på mina bästisar som inte har märkt något, Vanessa sjunger på  med full inlevelse och Nathalie kör den gamla hedliga " Screw the lightball, pet the dog and then you just go crazy". Nu hände allt på en gång, Vanessa sjunger " Words will be just words until you bring them to life" och tittar på mig som skulle sjungt refrängen och då ser hon killarna. Louis går fram till Nathalie, knackar henne lite på axeln och säger sen
- Nice moves!

Nathalies perspektiv:
Jag avbryter mitt dansande för att se vem det var som pratade med mig och skrek till när jag såg att det var en av världens snyggaste killar. I min förvåning hoppade jag några meter back och krockade rakt in i Harry Styles. Jag skrek igen och försökte lugna ner mig. I ögonvrån ser jag Ella komma springande.


Aaaw!!

Det här har inget med novellen att göra, men hittade den här och den var bara sååå söt!!   / Wendela
Den har inget med novellen att göra, men ååh såå sööta!!! / Wendela

Shot me out of the Sky: Chapter 8

Fast att DANIELLE PEAZER hade bjudit in oss till en en filmkväll hade jag inte berättat för Nathalie och Vanessa...
Vanessas perspektiv:
Till slut landade planet och när vi gick av planet tänkte jag bara på när jag Nathalie och Ella var på väg till flygplatsen för att se One Direction när de skulle komma till sverige, bussen blev försenad så vi missade dem med bara några minuter. Att Ella träffade Liam var både jag och Nathalie vääldigt avundsjuka på.
Vi tog våra väskor från bandet och gick ut till ankomsthallen.
Nathalies perspektiv:
Att hitta Ella på flygplatsen var faktiskt otroligt lätt, hon stod och viftade med armarna som en galning. Jag och Vanesssa sprang allt vi hade till henne kramade henne, sen började vi hoppa upp och ner och skrika. Vi betedde oss som vi var sex år trots att vi var sjutton, folk tittade på oss som vi var galna men det gjorde inget vi var vana.
Vi fick skjuts av Ellas pappa som skulle åka tillbaka till sverige om en vecka, han skulle bara se till att vi gjorde oss hemmastadda i lägenheten vi fick låna av Amandas kompis som var i Frankrike med sin pojkvän över sommaren.
Så fort vi kom fram började vi springa runt i den stora lägenheten som låg mitt i London.
- Åååh, vad fint!! Ropade jag, Pax för det här rummet!!
-Jag veeet!! Isåfall tar jag det här rummet!  Skrek Vanessa inifrån ett rum precis bredvid köket.
-Sååå mysigt vi kommer ha det!! Men tjejor, dags att packa upp kläderna, We are going out tonight! Sa Ella mystiskt när vi samlades i vardagsrummet.
Vanessas perspektiv:
-Haha, det hade vart kul men klockan är ju fyra! Jag orkar nog inte, kan vi inte ta det imorn istället?
- Jaha, du dåe Nathalie?
-Jaaa, jag tror jag avstår faktiskt, vi kanske kan se på en av filmerna jag har med mig? svarade Nathalie.
-  Synd, då får jag väl ringa DANIELLE och säga att ni Tyvärr inte orkade följa med och träffa Liam Payne... Men det är okej, då går jag väl själv då.
Det kändes som hela jorden stannade, det enda som hördes var en klocka som tickade lite längre bort.
-VAAH!!! Jag tappade kontrollen helt och skrek rakt ut.
-NEEJ, Jag vill!! Nathalie skrek bara en halv sekund efter mig.
- Don´t you dare take up that phone!! Ropade jag snabbt.
- Hahahahaha, ni skulle ha sett era reaktioner!! Ella ramlade ner på golvet för att hon skrattade för mycket.
- Men så är det i alla fall Danielle Peazer har bjudit in oss till en filmkväll idag som börjar klockan sju, OM ni vill följa med är det nog dags att göra iorningsig...

Kommentarer!!

Det vore ju underbart om vi skulle kunna få lite respons på det vi skriver oxå!  Kommentarer är alltid trevligt!!

Shot me out of the sky: Chapter 7

Vi tog varandras händer och log mot varandra. vi är snart i vårt drömland, tänkte jag.


Ellas perspektiv:
Jag var på flygplatsen redan när Nathalie och Vanessa lyfte från Sverige, det skulle bli såååå kul!
Jag hade inte pratat med dom sedan kvällen efter bröllopet. Egentligen var det hela ganska sjukt, jag och mina två bästa vänner i England, vi var alla säkra på att det skulle bli en underbar sommar. Jag skulle aldrig fått följa med men när vi fick en inbjudan till bröllopet och efter allt det där med mamma tyckte pappa att förtjänade en paus från allt "elände", som han uttryckte sig. Vanessas och Nathalies föräldrar hade känt varandra i åratal så de litar verkligen på varandra, så när de frågade om de fick följa med och var beredda att jobba för det så gav dom tillslut med sig.
Jag gick och satte mig på Starbucks inuti flygplatsen så tänkte jag på hur otroligt det var att jag verkligen träffade Liam Payne. Det var en vecka sedan nu. Att HAN sen hade smsat mig var ju ett riktigt mirakel, som Björn Ranelid skulle sagt. Vi hade till och med fikat två gånger, en gång ensamma och en gång med Danielle, hon ville förtås veta vem jag var så att jag inte skulle sno hennes pojkvän. I början var hon ganska avvaktande men till slut förstod hon att jag bara var överlycklig att få prata med både henne och Liam. Liam är verkligen så underbar som man får intrycket  av när man ser alla intervjuer och video diaies på youtube. Danielle var också underbar, hon pratade alltid om hur lycklig hon är att hon har honom. Liam hade berättat för henne om hur han hade träffat mig, (efter han hade frågat mig, såklart, han var en rikig gentleman) och hon hade bjudit in mig, Nathalie och Vanessa  till sin filmkväll. När jag frågade om hon var säker på det, hon hade ju aldrig träffat dom och jag ville absolut inte tränga på, men hon viftade bara med handen och sa att hon kände på sig att de var trevliga, Liam hade tydligen berättat massa snälla saker om mig och att då var det självklart att mina kompisar också skulle vara trevliga. När jag frågade vilka som skulle komma, förutom oss, så svarade hon lite mystiskt:
-Well, just some friends, it´s nothing big. But if I were you I would wear something nice.
Jag hoppades förstås på att Zayn, Niall,Louis och Harry skulle komma, men alla var i sina hemstäder och fick tid med sina familjer.
Fast att DANIELLE PEAZER hade bjudit in oss till en filmkväll hade jag inte berättat för Nathalie och Vanessa...

Shot me out of the sky: Chapter 6

Jag lutade mig bak och slöt ögonen det här skulle bli den bästa sommaren någonsin. Jag och mina bästa kompisar i England.

Vanessa
Jag och Nathalie satt i bilen på väg till Arlanda vi skulle få tillbringa sommarn i England. Efter mycket tjat på våra föräldrar och många jobb, så lät dom mig och mina två bästa kompisar att åka till England. Bilen stannade vi tog våra väskor och letade oss fram, tur att vi hade våra föräldrar med annars skulle vi gå vilse. När vi kom fram till incheckning så sa vi hej då till våra föräldrar, och satte oss på ett cafe. Efter en halvtimme var det dags att gå på planet.

Natahlies perspektiv:
Jag och Vanessa gick på planet vi gick till våra platser. Jag satte mig vid fönstret Nathalie satte sig bredvid mig. Vi lyssnade på musik men efter ett tag ser jag hur Vanessa börjar skaka.
-Vanessa mår du bra? frågade jag oroligt.
-Nej! Nathalie fattar inte du att vi är på väg till London?!
-Ja jag vet sa jag lite undrande.
- Tänk om vi ser One Direction! Ella har ju redan sett Liam!
-Ja vi kanske också lyckas! Sa jag.
Vi började skratta och prata om killarna. - Planet landar om 20 minuter sa piloten. Vi tog varandras händer och log mot varandra. Vi var snart i vårt dröm land tänkte jag.


Shot me out of the sky: Chapter 5

What i thought was going to be a quite boring wedding but it turned out to be a fun evening. We exchanged number and said goodbye.

Ellas perspektiv:
På vägen hem så ringde jag Vanessa hon svarade på två singnaler.
- Hallå!!
- Hej! Det är Ella
-ELLA Gud vad jag saknar dig!!
-Jag saknar dig med! Gissa vem jag träffade på bröllopet!
- mmmm din kusin?
- Nej Liam Payne!!
- SKOJAR DU SKREK!! Hon
- Nej...
- Vänta ska jag hämta Nathalie.
Jag hörde hur hon skrek Nathalie kom nu Ella har världens nyhet. Jag började skratta.
- Hej nu är vi tillbaka! sa Vanessa
- Hej Nathalie sa jag.
-Hej Ella!
-Berätta allt! sa Vanessa
Jag började berätta allt gör varje ord jag sa började dom skrika mer och mera. Efter en halvtimme sa vi hej då.
- Saknar dom dig? frågade pappa
-Ja men dom kommer ju om två dagar.
-Ja ska vi hämta dom på flygplatsen? Frågade pappa.
- Ja om vi kan?
- Självklart! Sa pappa.
Jag lutade mig bak och slöt ögonen det här skulle bli den bästa sommaren någonsin. Jag och min bästa kompisar i England.


Shot me out of the sky: Chapter 4.

-If you want, there is an empty chair at my table if you're ready to go out again? OMG, frågade han precis om jag ville sitta med honom?
-I would love to!


När vi gick ut ifrån badrummet kom pappa springandes fram till mig.
-Gumman, vart har du varit? Vi har letat efter dig överallt, vad hände egentligen?
-Det är lungt pappa, jag förklarar senare. Sa jag och kände hur Liam kollade konstigt på mig. Pappa förstod och gick strax iväg till deras bord.
- What was that language?
-It's Swedish, you haven't heard that half of the people here are from sweden? Frågade jag lite förvånad.
-Oh okay that make sense and I actually wouldn't recognise swedish apart from any other language, sorry. Sa han och log ursäktande medans han visade vägen till hans bord som var på andra sidan lokalen.
Vi satt och pratade och skrattade under hela kvällen. Till min förvåning blev det ingen pinsam tystnad och han var väldigt lätt att prata med. Han berättade massa galna tour händelser och jag lyssnade roat över vad folk kan komma sig att göra för att få träffa sina idoler. Fast jag skulle i och för sig göra samma sak...Det var en väldigt trevlig kväll och självklart ville jag inte att den skulle ta slut.

Liams perspektiv:
Ella was a nice girl and we got along really well. What i thought was going to be a quite boring wedding but it turned out to be a fun evening. We exchanged number and said good bye.


Shot me out of the sky: Chapter 3

-Liam what? frågar jag precis innan jag öppnar dörren.
- Liam Payne, svarar han snabbt

-Oh Fuck! And I thought it couldn´t be any more embarrassing... Oh my god, I´ve just told Liam Payne everything about my life! SHIT! I´ve wanted to meet you for sooooo long and when I finally do it, I totally srew up!
Alltid, alltid, alltid. Sånt här händer BARA mig. Det är BARA jag som lyckas klanta mig så här mycket.
- So you know who I am? frågar han lite besviket, please don´t stop because of who I am!
Gud vad han är söt, han bryr sig verkligen men vad fan ska jag göra nu!?
-Are you OK in there?
Jag vände mig mot spegeln och fixade snabbt till sminket.
- okej Ella, du kan göra det här. Sa jag högt för mig själv.
Jag öppnade dörren men var för generad för att se på honom.
-Are you sure you are OK? what's your name? frågade han och sträckte fram handen för att hälsa.
-Ella, sa jag och kollade blygt på honom.
-That's a really nice name.
Jag blev chockad att en av världens snyggaste killlar sa att mitt namn var fint. Jag kollade upp på honom och svarade snabbt tack och kolllade ner på mina skor igen.
- I think that lad you went out with is an idiot! And about the thing with your parents, I promise it will be better.
- Thank you, that´s  really sweet and Sorry for acting so crazy before, I didn´t expect it to be you. Sa jag tyst.
- Hope I did´t disappoint you? Sa han och kollade mig i ögonen.
Jag skulle precis svara No way! När jag hör en låt från hans ficka. Han tar upp telefonen och svarar
- Hey love! Yeah, I´m fine, do you want to eat dinner with me tomorrow at 8? Good, bye, see you tomorrow, love you!
- Sorry, that was Danielle.
- Yeah, guessed so, jag hade äntligen fått tillbaka talförmågan.
- If you want, there´s a empty chair at my table if you´re ready to go out again?
OMG, frågade han precis  om jag ville sitta med honom?
- I would love to!

Shot me out of the Sky:Chapter 2

- Excuse me, I dont want to be rude or something but are you OK in there? Cause you sure have been there for a while now...

Åh, nej vad pinsamt, nu har säkert pappa skickat hit någon för att kolla att jag mår bra! Jag torkar snabbt bort tårarna och desperat försök att låta normal.
-Yeah,I'm fine but thanks for asking. Ropade jag men rösten bröts ordentligt på de sista orden men jag hoppades att han inte märkte något.
- I know it's not my business but you don't sound so.?
Patetiskt nog så berättade jag allt om skitmånaden och ångrade mig såklart direkt efter.
- Sorry,I dont want to bother you with this... Sa jag för att dämpa den pinsamma stämningen.
-It's totally OK with me, but I think it would be much easier for me to help you if you step out of the toilet...?
-Well, since it doesn't get any more awkward then this, Who are you any way?
Jag går mot toalettspegeln för att fixa till mig innan jag går ut.
-Liam, svarar han försiktigt.
- Liam what? Frågar jag precis innan jag öppnar dörren.
- Liam Payne,svarar han snabbt.


Hej

Det kommer ett nytt kapitel dom närmsta dagarna!


Shot me out of the Sky: Chapter 1


Ellas perspektiv:
"Da Da Dada, Da Da Dada"
Den tradionella bröllopssången strömmar från orgeln och dörrarna öppnas. Amanda kommer inskridande med sin enormt vackra klänning och Wayne ser otroligt nöjd ut medans hon långsamt går mot honom på sina Campbellklackar.Själv står jag nästlängst fram i kyrkan och mår skit.Men, det är ju helt klart inte min dag idag. Eller vecka. Hela månaden har faktiskt varit hemsk.Det började med att mina föräldrar, som för övrigt varit tillsammans i 25, berättade att de skulle skilja sig. Efter det hände allgt annat så fort. Mamma flyttade ut, flyttade in hos en annan kille (som redan hade hade två andra barn.)
Japp, då fattar man att jag har rätt att vara på lite dåligt humör. Tänk då att ha en lärare i skolan som verkligen HATAR en. Då blir det ännu värre eftersom han kommer vara den som sätter 5 av slutbetygen. Så då kändes det ganska skönt att åka i väg till Wolverhampton i England för att gå på min kusins bröllop. Men NEJ, inte ska Ella få bli glad, Nope, utan precis innan jag skulle gå in och sätta mig i kyrkan så fick jag ett sms av en klasskompis, hon skrev att Mikael, min såkallade pojkvän gör slut för att jag har varit så tråkigt den senaste månaden och blivit tillsammans med henne istället. Yes, så nu vet jag vad jag har och vänta i skolan när jag kommer hem. Jag ska precis skicka ett meddelande till mina bästa kompisar, Vanessa och Nathalie, och berätta om Mikael när en gammal tant tittar RIKTIG surt på mig. Jag la tillbaka mobilen och fokuserade på brudparet. När bröllopen tillslut var över åkte bruden och brudgummen iväg i en gammal Rolls Royse och gästerna åkte efter till ett gulligt gammalt timmerhus brevid en liten sjö. Vi hann precis sätta oss när Wayne klingade i sitt glas för att hålla tal.
- Thank you all for coming, I´m so happy that you all wanted to be with us on this wonderful day. When I first saw you, I knew you were special. It´s something in your eyes that makes me want to... Wayne stops and thinks for a second.
-No words can explain that feeling!!

Jaha, kul för dig då... Tänker jag sarkatiskt medan jag inte kan hålla tillbaka tårarna, jag springer mot toaletten, väl medveten om allas ögon i nacken. Jag kastar mig in på toaletten och hinner precis dra in klänningen innan jag stänger dörren med en smäll. Väl inne på på toagolvet går det inte att stoppa tårarna. Jag som hade lyckats så pass länge! Efter cirka 20 minuter av hysteriskt gråtande knackar någon på dörren.
- Excuse me, I don´t want to be rude or something but are you OK in there? Cause you sure have been there for a while now...

Hello directioners!!!!

Nu är det dags för oss att starta en egen 1D novell efter myyyyyycket läsande av andras! Tavck vare dom så har vi några AWESOME ideér på G;) Vi som sitter bakom tangentbordet är:
*Matilda,en vecka kvar till att fylla femton.
*Felizia, fjorton.
*Wendela oxå fjorton.
Vi älskar One direction super mycket och vi vill gärna att det har ska vara sant, men det är det inte men sånt är livet. Hoppas det blir bra!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0